Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 16 zář 2019 03:58



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 autocad animace 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: pát 18 lis 2011 15:15
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek autocad animace
Dobrý den ,
prosím vás neví někdo jak v autocadu nebo inventoru nasimulovat animaci , při které jedno ozubené kolo rotuje okolo své osy a otáší tak kolem co je vedle ? nemám plnou verzi autocadu a inventoru ... mám samozřejmě jenom verzi pro studenty .. díky


pon 28 lis 2011 16:22
Profil
Ukecanej
Ukecanej
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 13 říj 2011 15:45
Příspěvky: 124
Bydliště: Jarcová
Odpovědět s citací
Příspěvek 
co takhle zkusit najet na nějaký warez a tam si stáhnout crack verzi? :P alepššššššt :D

_________________
Tomáš Cibulec
I.ročník, VUT-FCH, místopředseda SU FCH


http://www.emailing.cz/registrace.php


pon 28 lis 2011 18:06
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: pát 18 lis 2011 15:15
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek 
to problém není .... ale chybu už jsem nejspíš našel ... já mam inventor fusion -- nahovno ... chci se ještě ty jsi byl na průmce nebo na gymplu ? chcu se zeptat jakou "největší" věc jste rýseovali v cadech obecně ?


pon 28 lis 2011 18:37
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08 zář 2009 17:28
Příspěvky: 553
Bydliště: Laugaricio
Odpovědět s citací
Příspěvek 
ypsilonx píše:
co takhle zkusit najet na nějaký warez a tam si stáhnout crack verzi? :P alepššššššt :D
warez nám sem neťahaj

alexandr147: aký má byť výstup? ak nejaké krátke video, mohol by som možno pomôcť. aj ked inventor ani acad neovládam, nakoľko nie som strojár...
btw. ypsilonx asi toho moc odrysovaného nemá, podľa fakulty :D

_________________
FAST


pon 28 lis 2011 20:30
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: pon 10 pro 2007 09:50
Příspěvky: 49
Bydliště: Brno a Šumperk
Odpovědět s citací
Příspěvek 
V inventoru nakreslit součásti, vytvořit sestavu a při tvorbě animace nastavit posun jednotlivých součástí. V inventoru by to neměl být problém. V autocadu nevím. V pohodě na to stačí studentská verze.


úte 29 lis 2011 11:28
Profil
Začátečník
Začátečník

Registrován: pon 21 lis 2011 16:33
Příspěvky: 19
Odpovědět s citací
Příspěvek 
Nie som si istý, či v CADe sa dá robiť animácia. Znalí strojári isto povedia viac. V ProE..,. sa dá.


úte 29 lis 2011 12:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz