VUTRoom
http://www.student.vutbr.cz/forum/

Řešení statiky v programu Scia Engineer
http://www.student.vutbr.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=7296
Stránka 1 z 1

Autor:  Batista [ úte 29 dub 2014 19:47 ]
Předmět příspěvku:  Řešení statiky v programu Scia Engineer

Ahoj,

Mám tu celkem jednoduchý příklad ze statiky a chtěl bych ho zkusit zanést do programu Scia Engineer.

Již tam něco nastaveno mám.

Má někdo zkušenosti?

Děkuji

Autor:  Curuj [ úte 29 dub 2014 21:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Řešení statiky v programu Scia Engineer

ahoj

áno, máme nejaké skúsenosti :)

nemáš zač

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/