Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19 dub 2018 11:00



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Řešení statiky v programu Scia Engineer 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: úte 29 dub 2014 19:41
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Řešení statiky v programu Scia Engineer
Ahoj,

Mám tu celkem jednoduchý příklad ze statiky a chtěl bych ho zkusit zanést do programu Scia Engineer.

Již tam něco nastaveno mám.

Má někdo zkušenosti?

Děkuji


úte 29 dub 2014 19:47
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08 zář 2009 17:28
Příspěvky: 544
Bydliště: Laugaricio
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Řešení statiky v programu Scia Engineer
ahoj

áno, máme nejaké skúsenosti :)

nemáš zač

_________________
Obrázek
FAST


úte 29 dub 2014 21:23
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz