Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 11 pro 2018 08:22




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 tv na kolejích 
Autor Zpráva
Odpovědět s citací
Příspěvek tv na kolejích
Ahoj mám problém s televizí na kolejích ještě minuly tyden mi šla, spoustim ji přez vlc, ted ji spustim a nic jen cerne okno vlc


pon 28 kvě 2012 20:11
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08 zář 2009 17:28
Příspěvky: 550
Bydliště: Laugaricio
Odpovědět s citací
Příspěvek 
za prvé - správne zaradiť tému - FIT s tým má pramálo spoločné
za druhé - Telka ide, akurát vypadol server. Spustiť telku ide cez VLC, kde je playlist a tam je SAP - návod

_________________
Obrázek
FAST


pon 28 kvě 2012 22:59
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: tv na kolejích
Zdravím,

je televize v současné době funkční? Nějak se mi nedaří rozchodit stránky a nejde mi to ani ve vlc playeru :( :| :rolleyes:

Děkuji


stř 03 říj 2012 13:01
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08 zář 2009 17:28
Příspěvky: 550
Bydliště: Laugaricio
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: tv na kolejích
Telka ide, web tiež. Overené práve teraz

_________________
Obrázek
FAST


stř 03 říj 2012 19:49
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: tv na kolejích
mě to nejde, spouštěl jsem to přes všechny prohlížeče a hází mi to tohle:

Kód:
http://www.imghosting.cz/view-34Bez_n_zvu.png


nevím co s tím je, minulý rok mi to normálně šlapalo :(

ani ve vlc nic nemám:

Kód:
http://www.imghosting.cz/view-20Bez_n_zvu1.png


stř 03 říj 2012 20:31
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08 zář 2009 17:28
Příspěvky: 550
Bydliště: Laugaricio
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: tv na kolejích
Ak si na kolejích, tak si over, akého máš poskytovateľa internetu, telka ide len cez CESNET

_________________
Obrázek
FAST


stř 03 říj 2012 20:51
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: tv na kolejích
jsem na purkyňkách a poskytovatel je kolejnet... Není na to nějaký návod, jak na to?


stř 03 říj 2012 21:07
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08 zář 2009 17:28
Příspěvky: 550
Bydliště: Laugaricio
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: tv na kolejích
pre overenie poskytovateľa sa prihlás na https://www.kn.vutbr.cz/is2/ kde nájdeš Registrace Vašeho PC. Tam je napísané
Poskytovatel připojení k Internetu:
Musí tam byť onen cesnet. Tvoja IP adresa totiž nespadá do rozsahu kolejnetu.

_________________
Obrázek
FAST


stř 03 říj 2012 21:16
Profil
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: tv na kolejích
aha tak chyba na mém příjimači. Žil jsem s vědomím, že jsem připojený přes cesnet, ale byl jsem připojený přes gts novera. Vyřešeno už to všechno jede jak má ;)


stř 03 říj 2012 22:09
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: tv na kolejích
Díky moc za pomoc ;)


stř 03 říj 2012 22:14
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz